Naberte sily do nového roka v obklopení histórie!

Title image
Ktoré zimné aktivity v okolí historických hotelov máte na výber?

Zažite zimu novým spôsobom! Ste pripravení zažiť kúzlo zimy v Historických Hoteloch Slovenska? Pýtate sa v ktorých? Tak ako prvé... 


Nenechajte si ujsť zimu v historickom hoteli Château Gbeľany

Využite zimné obdobie na spomalenie a oddych a zabudnite na studené zimné počasie vo vyhriatom wellness hotela Château Gbeľany, ktorý bol v roku 2022 ocenený ako 3. najlepší hotelový wellness spomedzi historických hotelov Európy. Vo wellness centre v Château Gbeľany nájdete 5 typov sáun, kneippov kúpeľ, tepidárium s vyhrievanými lehátkami, relaxačný bazén, ochladzovací bazén a vonkajšiu vírivku. 


Celoročne si môžete vybrať zo štyroch obľúbených wellness pobytov, ktoré sa líšia dĺžkou pobytu, štandardom izby ako aj obsahom poskytovaných služieb. Medzi nimi určite nájdete to pravé orechové pre vás.


Nechajte sa hýčkať a rozmaznávať a určite využite aj možnosť zarezervovať si masáž, vybrať si môžete z naozaj bohatej ponuky masáží


Okrem dokonalého relaxu môžete v Château Gbeľany v tomto zimnom období zažiť aj neopakovateľný gastronomický zážitok spolu s výnimočným 3 - chodovým degustačným menu v rámci Zimného festivalu jedla, ktorý môžete rovnako spojiť s oddychom a pobytom. Ponuka festivalového menu a gurmán pobytu je však limitovaná a možno ju využiť len v termíne od 14.1 do 26.2.2023. 


Tak sa poponáhľajte a nenechajte si ujsť zimu v Château Gbeľany.


História s nádychom luxusu a kráľovské služby v zámockom hoteli****Galicia Nueva

Preneste sa do romantickej rozprávky a doprajte si spoločné zážitky, na ktoré sa nezabúda.


Prechádzky lesoparkom, oddych v antickom wellness, gastronomické zážitky a nezameniteľná atmosféra zámockého hotela**** Galicia Nueva Vás doslova pohladia na duši. Vyberte si z ponuky pobytových balíkov a načerpajte silu do nových dní.



Doprajte si ROZPRÁVKOVÚ ZIMU U BÁSNIKA

V prvom boutique hoteli pod Tatrami, v hoteli Hviezdoslav, si na svoje príde každý - lyžiar i nelyžiar .


Či už patríte medzi vášnivých lyžiarov, ktorí vymetajú svahy za každého počasia, alebo do skupinky tých rekreačných, čo sa občas vyberú oprášiť lyže, aby sa udržali fit, alebo ste sa nebodaj rozhodli, že to s lyžami skúsite po prvýkrát, tu je prehľad 10-tich lyžiarskych stredísk vo vzdialenosti do 50 km od hotela Hviezdoslav. Vyberie si naozaj každý:


BACHLEDKA Ski & Sun, Ski centrum Strednica, SKI Centrum Kubašok, Snowpark Lučivná, Strachan Ski Centrum, Ski Monkova dolina, Vernár – Studničky, SKI Telgárt, TATRY MOUNTAIN RESORTS, a.s. strediská Tatranská Lomnica a Štrbské Pleso.


Okolie hotela ponúka vyžitie i pre nelyžiarov. Potulky po historických pamiatkach samotného Kežmarku i okolia, sezónne zimné atrakcie (ako napr. Tatranský ľadový dóm, či Chodník korunami stromov)  na skok od hotela.  Aj tak sa najviac budete tešiť na návrat do hotela, oddych vo wellnesse a vychýrené dobroty hotelovej kuchyne.



V Grandhoteli Starý Smokovec budete môcť zažiť skutočnú romantiku

Príďte načerpať novú energiu hneď na začiatku roka do secesného hotela, ktorý píšu svoju históriu už od roku 1904. Doprajte si služby navyše a potešte svoju milovanú osobu darčekom priamo v izbe, či už fľašou sektu, kyticou ruží, alebo romantickou výzdobou. Obohaťte svoj pobyt o návštevu Tatranského ľadového dómu na Hrebienku a tiež Galérie ľadových majstrov, v ktorej sa ukrývajú ľadové sochy z medzinárodných majstrovstiev Tatry Ice Master.


Vyvezte sa k nim pozemnou lanovkou a na cestu k hotelu sa zvezte na sánkach. Navštívte aj strediská Štrbské Pleso, Tatranskú Lomnicu či Jasnú a užite si snehovú nádielku a pravú tatranskú lyžovačku. K pobytu dostanete skipasy využiteľné aj ako lístky na lanovku v cene pobytu. Novinkou tejto zimy sú exteriérové sauny, v ktorých si užijete dokonalý relax v súkromí.



Užite si ikonický hotel pod Lomnickým štítom 

Grandhotel Praha neďaleko horského strediska Tatranská Lomnica už tradične ponúka dokonalý pobyt plný oddychu. Priamo v hoteli si môžete užiť oceňované wellness centrum s interiérovým aj exteriérovým bazénom a saunami. Ak túžite po absolútnom súkromí, prenajmite si wellness s fľašou sektu, pralinkami a filetovaným ovocím len pre seba. Navštívte tiež Humno Tatry – reštauráciu, ktorá sa piatkový a sobotný večer premieňa na tanečný klub.


Užite si najdlhšiu zjazdovku na Slovensku alebo sa vyvezte na Lomnický štít do výšky 2634 m n. m. K pobytu dostanete skipasy využiteľné aj ako lístky na lanovku pre peších turistov platné okrem Tatranskej Lomnice aj na Štrbskom Plese, v Starom Smokovci či Jasnej. Príďte za aktívnym oddychom do Grandhotelu Praha a vyskúšajte aj nočnú jazdu ratrakom.



Historické Hotely Slovenska. Hotely, kde sa sny stávajú skutočnosťou v každom ročnom období. A aby sme nezabudli, ak by ste riešili darček svojim blízkym – k narodeninám, k svadbe, k výročiu si akémukoľvek inému sviatku, darujte mu exkluzívnu darčekovú poukážku Historických Hotelov Slovenska. V prípade záujmu sa viac o možnostiach a spôsobe darovania darčekových poukážok dozviete tu >>>