Naplánujte si dokonalú dovolenku na Slovensku. Kombinácia histórie, prírody a relaxu je tu iba pre Vás.

Title image
Pustite sa na dobrodružstvo tohto leta a nezmeškajte príležitosť stráviť ho v historických hoteloch Slovenska!

Strávte toto leto v historických hoteloch Slovenska a prejdite sa časom do minulosti plnej nádhery a pôvabu. Tieto hotely, s bohatou históriou a očarujúcim architektonickým šarmom, vám ponúkajú nezabudnuteľné zážitky a luxusný pobyt. Nechajte sa pohltiť atmosférou minulých čias, uvoľnite sa a doprajte si letnú dovolenku v jednom z týchto skvostov. Ktorý Vás zaujme najviac? 



Vychutnajte si dovolenku v Château Gbeľany: Pokojný oddych a objavovanie krás severného Slovenska

Naplánujte si vašu dovolenku na Slovensku a vydajte sa prebádať krásy severného Slovenska. Château Gbeľany vďaka svojej strategickej polohe medzi krajským mestom Žilina a turisticky vyhľadávanou Terchovou je perfektným východzím  bodom, kde sa môžete vrátiť a nemusíte riešiť každodenné sťahovanie. Takto si môžete vychutnať dovolenku na severnom  Slovensku a objaviť jeho krásy a zároveň si aj dopriať vytúžený oddych. 


Okrem zaujímavého okolia, ktoré ponúka možnosti na celodenné, ale aj niekoľkohodinové  výlety do prírody či za kultúrou, už aj samotný hotel je miestom, kde môžete plnohodnotne stráviť spoločné chvíle s partnerom, rodinou či partiou. Château Gbeľany je miestom, kde môžete zažiť pokojný oddych vo wellness, pri prechádzkach v parku, dobrej knihe či večerných rozhovoroch pri dobrom jedle a víne. Ak máte radšej aktívnejší oddych, v areáli hotela sa nachádza veľké fitnees centrum pre športových nadšencov, bowling, a v lete sa môžete vyžiť aj pri rôznych hrách – ako napr., bedminton, volejbal, kriket – všetko potrebné vám zapožičajú na recepcii hotela.

 

Okrem toho sa v hoteli dajú zapožičať aj bicykle a okrem aktívne stráveného času môžete spoznávať aj okolo. Po vodnom diele sa pohodlne dostanete na hrad Strečno či Budatín. Ak sa rozhodnete preskúmať aj širšie okolie, autom sa pohodlne prepravíte do neďalekej Terchovej, ktorá ponúka nespočetne turistických trás rôznej náročnosti.


Rezervujte si ubytovanie a vyskladajte si váš dovolenkový pobyt podľa vašich predstáv alebo si vyberte jeden z pobytových balíkov za zvýhodnenú cenu.



Letná dovolenka v Château Bela ako z toskánskeho vidieka

Užite si dokonalú dovolenku na Slovensku a doprajte sebe i svojej rodine nezabudnuteľné chvíle relaxu, gastronomické špeciality v sprievode vynikajúcich vín a skvelé zážitky. Oddýchnite si od ruchu veľkomesta a nechajte svoje deti sa vyšantiť na našom pozemku s rozlohou 28 hektárov, uprostred krajiny „slovenského Toskánska“.

Zarezervujte si svoju letnú dovolenku v Château Bela a pustite sa do objavovania jedinečnej atmosféry, ktorá vás privedie k prírodnému kúzlu a oddychu. Užite si pohodlie a štýlové ubytovanie v historickej budove, obklopenej nádhernou krajinou. Vychutnajte si relaxačné chvíle v nášho wellness centre, kde sa môžete ponoriť do pokojnej oázy a dopriať si starostlivosť pre telo aj dušu.


Nechajte sa zvábiť krásou malebného regiónu Orava v hoteli Kaštieľ Kubínyi

Kaštiel Kubínyi Vám prináša kvalitné moderné služby v nádherných historických priestoroch. Príďte a presvedčte sa sami o úžasnej energii vyžarujúcej z každého detailu. Načerpajte novú energiu vo všadeprítomnej zeleni, oddýchnite si v komfortných izbách, zregenerujte svoje telo i myseľ v modernom wellness, doprajte si masáž alebo sa len tak poprechádzajte po krásnom historickom parku. A večer si pohodlne vychutnajte pohár vína s ľahkým občerstvením priamo na terase s výhľadom na šarmantný barokový kaštieľ a okolitú prírodu.


Región Oravy ponúka množstvo športových i kultúrnych aktivít. Či už ste priaznivcom historických pamiatok alebo obľubujete turistiku, cyklistiku alebo vodné športy, v Kaštieli Kubínyi vám pomôžu zorganizovať akúkoľvek aktivitu.  


K letu prirodzene patrí dobré jedlo a zábava. V parku kaštieľa počas letných dní preto nesmú chýbať grilovačky, piknik ale aj joga a koncerty pod holým nebom. Aby vám žiadna aktivita neunikla sledujte webovú stránku www.kastielkubinyi/eventy.

Tešíme sa na stretnutie. 



Grandhotel Praha poskytuje skvelé zázemie pre výlety do tatranskej prírody

Dovolenkujte na Slovensku a spoznajte naše najmenšie veľhory sveta. Využite množstvo turistických trás k plesám, tatranským štítom či horským chatám. S nástupnou stanicou na lanovky v Tatranskej Lomnici si turistiku zjednodušíte. Vyvezte sa lanovkou na Skalnaté pleso, odkiaľ môžete pokračovať až na Lomnický štít, ktorý je druhým najvyšším štítom Slovenska. Grandhotel Praha vám poskytne aj skvelý oddych aj vďaka oceňovanému Grand Mountain Spa.


Hostia si môžu vychutnať aj skvelé dezerty v Grand Lounge či skvelé nápoje na slnečnej terase. K pobytu získate aj lístky na lanovky vo Vysokých aj Nízkych Tatrách a tiež celodenné vstupy do vodných parkov.



Grandhotel Starý Smokovec vás privíta novými bazénmi

Po rozsiahlej rekonštrukcii wellness centra si môžete vytúžene oddýchnuť v novom bazéne s vodným barom. Poteší vás tiež nový vírivý bazén a prerobené priestory recepcie. Doprajte si ešte viac pri masáži či telových procedúrach v prekrásnych priestoroch. O gastronomický zážitok sa vám postará nové menu.


V reštaurácii Lefévre si v tomto období pri viacerých pokrmoch môžete vychutnať neobyčajnú kombináciu chutí uhorky a ríbezlí. K pobytu získate aj lístky na lanovky vo Vysokých aj Nízkych Tatrách a tiež celodenné vstupy do vodných parkov. 



Nezmeškajte príležitosť stráviť toto leto v historických hoteloch Slovenska! Zarezervujte si svoj pobyt a pustite sa do objavovania ich kúzelných interiérov, vychutnávania výnimočných gastronomických zážitkov a relaxu v krásnych záhradách. Uvoľnite sa v jednom z wellness centier, preskúmajte okolitú prírodu alebo sa ponorte do histórie týchto miest.


Proste zažite nezabudnuteľné leto v historických hoteloch Slovenska. Nechajte sa uniesť atmosférou minulosti a vytvorte si spomienky, ktoré budete chcieť opakovať znova a znova. Vyberte si hotel, urobte rezerváciu ešte dnes a zažite jedinečný pobyt, ktorý vám poskytnú jedinečné historické hotely -  skvosty našej krajiny.