Hotel Elizabeth opäť exceloval pri udeľovaní svetových cien

Title image
Prvý decembrový víkend sa v známom švajčiarskom stredisku St. Moritz udeľovali ceny World Luxury Hotel Awards za rok 2017. Slávnostného večera sa zúčastnili hoteliéri zo všetkých kútov sveta. Medzi nimi taktiež aj vedenie slovenského secesného hotelu Elizabeth v Trenčíne. A naprázdno zástupcovia hotelu neodišli. Hotel Elizabeth totiž zvíťazil v jednej z top kategórií.

Po minuloročnom úspechu v Katare si hotel Elizabeth odniesol ocenenie v kategórii “Luxury Cultural Retreat“ za zachovanie kultúrneho dedičstva (predovšetkým v súvislosti so známym rímskym nápisom z roku 179 a secesnou architektúrou).

„Fakt, že naše investície v oblasti hotelierstva často zbierajú prestížne medzinárodné ocenenia, mňa samozrejme teší. Tieto úspechy totiž poukazujú nielen na dobre odvedenú prácu architektov a stavebných firiem, ale taktiež na kvalitu poskytovaných služieb, vybavenie objektov, kvalitnú infraštruktúru a v neposlednom rade ústretovosť personálu ku klientom, a to je pre mňa veľmi dôležité. Všetkým, ktorí sa na tomto úspechu podieľali, samozrejme patrí moje veľké poďakovanie. Ocenenie mňa osobne teší o to viac, že to nebola len odborná porota, ktorá o víťazovi jednotlivých kategórií rozhodovala, ale predovšetkým sami klienti a široká verejnosť, ktorá vie byť veľmi kritická a úprimná,“ uviedol investor a šéf skupiny SYNOT, Ivo Valenta.

Radosť z ocenenia neskrýval ani Tiago Vigano, riaditeľ hotela Elizabeth: "Veľmi si vážime ďalšie ocenenia pre náš hotel. Je totiž dôkazom toho, že prácu robíme dobre a ku spokojnosti našich klientov. Podobné uznania sú pre nás veľkým záväzkom k tomu, aby sme sa posúvali stále ďalej.“

 

Práve Hotel Elizabeth má za sebou už niekoľko prestížnych ocenení. V rámci súťaže Historic Hotels of Europe Awards sa stal najlepším mestským historickým hotelom Európy 2016 a exceloval hneď v troch kategóriách. V tom istom roku získal prvenstvo v súťaži World Luxury Hotel Award 2016 v kategórii „Romantic Hotel“ regiónu východnej Európy. V roku 2015 získal prvenstvo ako historický hotel s najlepším zákazníckym servisom v Európe.

Pred necelým mesiacom získala ocenenie ďalšia z investícií skupiny SYNOT v oblasti hotelierstva. V rámci finále prestížnej súťaže World Boutique Hotels Awards 2017 v Londýne exceloval medzi konkurenciou celého sveta znovuotvorený Grandhotel TATRA vo Veľkých Karloviciach. Víťazstvo si odniesol v kategórii European Best New Boutique Hotel.

 

„Súťaženie sa nám zapáčilo, ale na druhej strane je to aj veľký záväzok. Ku každému takémuto oceneniu pristupujeme s veľkou pokorou a uvedomujeme si, že týmto sa ešte viac dostávame na oči verejnosti a hostia sú k nám aj viac kritickí. Na druhej strane je to pre nás aj hnací motor v kvalite a servise poskytovaní služieb ďalej“, dodala na záver Lenka Maťašovská, marketingová riaditeľka SYNOT HOLIDAY.