Historické Hotely Slovenska sa rozrástli o nového člena

Title image

Castel Pension & restaurant z Mierova sa stal už jedenástym prírastkom asociácie Historické Hotely Slovenska. Tento trojhviezdičkový penzión sa nachádza v neskorobarokovom kaštieli z  2. polovice 18. storočia a je skutočnou  oázou pokoja a harmónie. Poloha na žitnom ostrove len 20 km od Bratislavy ho predurčuje na úspech nielen pre turistov, ale aj na firemné akcie a svadby.


Tento rodinný penzión poskytuje vysokú kvalitu služieb prostredníctvom individuálneho prístupu a priateľskej atmosféry v duchu kréda predchádzajúcich majiteľov rodiny Jeszenákovcov.
Reštaurácia penziónu ponúka jedlá a špeciality z  národnej i medzinárodnej kuchyne. Pre gurmánov ponúka produkty miestnej bio farmy a to najmä počas kačacích a husacích hodov, ale aj výnimočné bravčové mäso z mangalice. Mangalica je tradičný druh ošípanej, ktorej mäso neobsahuje žiadny cholesterol.
Penzión ponúka ubytovanie v ôsmych dvojlôžkových izbách a dvoch apartmánoch, kde sú citlivo skĺbené historické prvky s modernými interiérovými doplnkami.
Kaštieľ je obklopený neveľkým, ale o to útulnejším parkom so zákutiami pre romantické posedenie či prekrásnu svadbu.


Objavte aj vy oázu pokoja a harmónie neďaleko Bratislavy. Viac Info