Historické Hotely Slovenska prijali medzi seba nového člena

News default image 847f63c81372fcf4710777127c8e5c0006552248456a722037fd5f7eb02a8ad7

Hotel Amade Château novootvorený 5- hviezdičkový hotel sa stal 1. 8. 2010 osmym členom Asociácie Historických Hotelov Slovenska a zároveň rozšíril Európsku rodinu prestížnych historických hotelov .

Hotel má výnimočnú polohu v obci Vrakúň, ktorá sa nachádza sa len 50 km od Bratislavy . Amade Château je  štýlový hotel, ktorý dýcha históriou starobylého rodu a zároveň ponúka dokonalý luxus modernej doby. V kaštieli z 18. storočia je k dispozícii 29 luxusných a pritom originálnych izieb. Vo výnimočnom historickom  hoteli sa nachádza aj reštaurácia, ktorá reprezentuje svet kulinárskeho umenia a ničím nezaostáva za 5 hviezdičkami hotela.  Hostia majú možnosť využiť jedinečné služby wellness a spa centra ktoré ponúka aj originálne Hamman turecké kúpele.

Historické hotely Slovenska reprezentujú najvyššiu kvalitu poskytovaných hotelových a gastronomických služieb na Slovensku. Zo štyroch 5- hviezdičkových hotelov mimo Bratislavy je polovica členom asociácie, čo svedčí o kvalite a prestíži tohto zoskupenia.

Prezidentka asociácie  Daniela Miháliková sa o novom členovi vyjadrila: „Sme radi, že hotel Amade Château okrem vysokého štandardu služieb vyznáva hodnoty histórie a autentickosti, a preto jeho členstvo v Asociácii Historické Hotely Slovenska a zároveň Historic Hotels of Europe  bude vzájomným obohatením a prínosom. Členstvom v asociácii sa hotel dostane do povedomia v celej Európe, a tak sa stane súčasťou šírenia pozitívneho obrazu o Slovensku."