Historické Hotely Slovenska dostupné už aj na iPhone

Title image

Asociácia Historické hotely Európy, ktorej mottom je „a story to tell“ má ďalší pekný príbeh: Nová bezplatná iPhone aplikácia umožňuje sofistikovaným cestujúcim  vyhľadávanie  tradičných a autentických hotelov na Slovensku a v celej Európe. Overiť si dostupnosť, prezrieť fotky či priamo kontaktovať hotel jedným kliknutím už nie je žiadny problém.
 
Historické Hotely Európy združujú  20 asociácií historických hotelov, ktoré zastupujú takmer 700 jedinečných historických hotelov po celej Európe. Všetky hotely sú uvedené na  stránkach  www.historichotelsofeurope.com.  Vyhľadávanie na webových stránkach je teraz  kombinované s výkonnými funkciami pre iPhone. Nájdenie príjemného miesta na pobyt sa tak s novou aplikáciou stáva iba detskou hrou, ktorú iniciovala Európska asociácia zastrešujúca aj jej slovenských členov.
Asociácia Historické hotely Slovenska takto benefituje z členstva v celoeurópskej asociácii, ktorej plnoprávnym členom sa stala 1.1.2010. Umožňuje jej to prístup k finančne veľmi náročným technológiám aj na trhoch, ktoré sú pre slovenské hotely inak ťažko dostupné.

Prostredníctvom novej  aplikácie, môže používateľ vyhľadávať podľa polohy (hotely blízko "mňa"), druh ubytovania (zámok, palác, butik ...), činnosti a aktivity (more, hory, mestá ...). Interaktívna Google mapa pomôže cestujúcim sa ľahko zorientovať a nájsť najbližší hotel podľa požadovaných kritérií v tej oblasti. Akonáhle je zvolený hotel, užívateľ nájde všetky dôležité informácie o nehnuteľnosti, môže zobraziť tri obrázky a má možnosť kontrolovať dostupnosti, zavolať priamo na hotel  alebo rezervovať on-line.

Okrem toho, aplikácia dáva užívateľovi prístup ku všetkým informáciám o zastrešujúcej asociácii historických hotelov, špeciálne ponuky a aktuálne tlačové správy.

Nová iPhone aplikácia je bezplatná a bude k dispozícii na www.historichotelsofeurope.com a App Store v polovici júla.