Asociácia Historické hotely Slovenska si volila nové vedenie

Title image
TLAČOVÁ SPRÁVA

Piešťany, 05.10.2022 

 

Ďalší významný krok na ceste asociácie Historické Hotely Slovenska. V impozantných priestoroch historického hotela Grand Vigľaš – Zámok Vigľaš sa dňa 5.10.2022 konalo 34. valné zhromaždenie, kde sa volilo nové vedenie asociácie a  zároveň išlo o stretnutie, na ktorom sa naplánovali nové zaujímavé marketingové aktivity na celý rok 2023.


Na čelo asciácie Historických Hotelov Slovenska postaví už po 4.raz pán Jan Svoboda (na foto v strede), ktorý je okrem iného aj prezident Heritage Hotels of Europe. Dôveru získal a novým viceprezidentom HHS sa stal pán Peter Janíček (Château Gbeľany) (na fofo vľavo) a generálnym sekretárom ostáva Ing. Michal Čuridlo (na foto vpravo).


„Ďakujem za prejavenú dôveru členmi asociácie a teším sa na ďalšie výzvy, ktoré nás v budúcnosti čakajú. Vytvorili sme platformu, kde sa stretávajú majitelia a riaditelia unikátnych hotelov, ktorí majú veľa spoločných tém a prax ukázala, že vzájomná výmena skúseností je veľmi cenná. Pred nami je náročné obdobie, no verím, že spoločnými silami dokážeme vytvoriť podmienky pre našich zákazníkov tak, aby sa cítili príjemne a odnášali si len pozitívne emócie“ uviedol Ján Svoboda, prezident Asociácie historických hotelov Slovenska.



Pán Peter Janíček súhlasí so slovami prezidenta HHS p. Svobodu a dodáva: „Ďakujem za nomináciu a zvolenie do funkcie viceprezidenta HHS. Všetkých nás čaká náročné obdobie, plné dynamických zmien a premenných. Bude pre mňa cťou spolupodieľať sa na zachovaní a budovaní výnimočného projektu HHS. Na záver mi zostáva len všetkým popriať veľa zdaru.“



Historické hotely Slovenska od roku 2009 združujú 15 členských hotelov po celom Slovensku. Na podporu svojich členov sa realizujú rôzne prezentácie, ako na Slovensku, tak v zahraničí.


Kontakt: 

Ing. Michal Čuridlo, Generálny Sekretár,  chairman@historickehotelyslovenska.sk

Historické Hotely Slovenska, o.z.

Prístavná 11, 921 01 Piešťany, Slovak Republic, 00421 948 039 080 info@historickehotelyslovenska.sk, www.historickehotelyslovenska.sk