Krásna Elizabeth prírastkom Historických Hotelov Slovenska

Title image

Historický hotel ELIZABETH so svojou atraktívnou polohou priamo pod Trenčianskym hradom sa stal novým členom asociácie Historické Hotely Slovenska.


Hotel, ktorého história siaha do roku 1902, prešiel v roku 2010 rozsiahlou rekonštrukciou – prestavbou tak, aby zodpovedal štandardom a  nárokom hostí štvorhviezdičkového hotela. Toto všetko bolo možné len vďaka na slovenské pomery výnimočnej investícii  vo výške 15 mil. EUR. Náročná kompletná rekonštrukcia hotela ešte viac zvýraznila krásu secesného štýlu, v ktorom bol hotel postavený a jeho neopakovateľnú historickú atmosféru. Výnimočný zážitok z pobytu v tomto historickom klenote stredného Považia je možné absolvovať v 78 izbách  kategórie  superior, de luxe, junior suite  a suite executive. Z letnej terasy hotela ako i z reštaurácie ELIZABETH je možné obdivovať na hradnej skale  unikátny, takmer 2000 rokov starý rímsky nápis. Prvotriedna reštaurácia Elizabeth ponúka delikatesné jedlá od renomovaného šéfkuchára. Kaviareň Sissi dokonale dotvára historickú atmosféru hotela  a  je vhodným prostredím na spoločenské, prípadne neformálne stretnutia obchodných partnerov.


Prezidentka asociácie  Daniela Gloss sa o novom členovi vyjadrila: “V hoteli Elizabeth sa snúbi história s modernosťou, 111 – ročný hotel pod historickým hradným bradlom dostal ocenenie najlepšieho mestského hotela na Slovensku. Veľmi ma teší, že do rodiny našich historických hotelov pribudol hotel, ktorý osloví nielen výškou investície, architektúrou a rozsahom a kvalitou služieb, ale aj spojitosťou s hradnými príbehmi, pobytom rímskych légií v Laugariciu či kopaním studne lásky pre Fatimu.”


Viac informácií o hoteli Elizabeth v Trenčíne.